SAM-ROSE-ALTER
Law Offices
Tel-Aviv
Office space design for an integrated firm, consisting on a total area of 240 sqm, in Tel-Aviv. The space comprises on separate work areas for each division, and a central shared-space. The offices were designed with elongated rectangular proportions, and with confident straight lines. The flooring flows from the offices and into the perimeter of the hall, linking the different offices to the main shared area. The limited size of the spaces inspired the design of gentle lighting elements which were integrated into the walls and ceiling, creating a sense of a homogenous, unified space.

עיצוב משרדי החברה המתפרשים על קומה ששטחה של כ-240 מ"ר, בבית דקר, תל-אביב. החלל מאפיין חברה משולבת עם חלל מרכזי משותף, ועוצב בפרופורציות מלבניות-מאורכות, ובקווים בטוחים והמשכיים. זליגת הריצוף מן החדרים ואל החלל המשותף חותרת ליצור חיבור בין החללים הבודדים לבין החלל המרכזי. בנוסף, גודלם המוגבל של החללים, כמו גם הצורך להאירם באופן מיטבי, הובילו לפיתוח שפתם העיצובית של אלמנטי התאורה העדינים, המשולבים בקירות ובמעברים ויוצרים תחושה של אחדות וחיבור.