APARTMENT L
Private Residence
Tel-Aviv

Renovation and design of a 4-room apartment covering an area of 100 square meters in North Tel Aviv,
For a family with two young children.
Due to structural constraints, maximum utilization of the given areas was required, among other things together with careful carpentry work.
The house is characterized by a modern country atmosphere and style with dominant touches of color in the area of public and wet spaces,
Compared to the private area where monochromatic and calm colors were used

שיפוץ ועיצוב דירת 4 חדרים המשתרעת על שטח של 100 מ"ר בצפון תל אביב, עבור משפחה עם שני ילדים צעירים.
בשל מגבלות מבניות היה צורך בניצול מקסימלי של השטחים הנתונים, בין היתר ביחד עם עבודת נגרות מוקפדת.
הבית מתאפיין באווירה וסגנון כפרי מודרני עם נגיעות צבע דומיננטיות באזור החללים הציבוריים והרטובים,
לעומת האזור הפרטי בו היה שימוש בצבעים מונוכרומטים ורגועים.